Hvorfor AppVicer?

Dine kunder er ikke i tvivl. Heller ikke dine besøgende. Op til 80% har nemmere ved huske lige netop dig, hvis du præsenterer dine produkter, dine services og dit brand med levende billeder. Det viser en undersøgelse, som det verdenskendte HubSpot har lavet. Og resultatet taler for sig selv.

Samtidig kan du tracke vigtig viden om dine brugere, så du løbende kan tilbyde endnu mere målrettede tilbud.

En sanset hybrid med en stærk appel

Samlet set er video en vigtig brik. I din formidling og din direkte marketing. For det første fordi det digitale landskab i disse år ændrer sig betydeligt. Og dernæst fordi video er en sanset hybrid med en stærk appel. På tværs af brancher, kulturer og holdninger. Jo mere differentieret du gør dig, jo stærkere står din forretning.

Har du brug for hjælp?

Du kender din produkter og dine services. Du er ekspert. Hos Design Concern er vi også eksperter. I billeder, små tekster, video og animation. Vi elsker at skabe uimodståeligt og brugervenligt indhold. Måske har du har brug for hjælp til hele. Måske bare det halve. Uanset dine ønsker, hjælper vi dig selvfølgelig godt i gang. Kontakt os på +45 8676 1022 og hør mere om vores startpakker.

Er du klar til at arbejde sammen med os?

Vi elsker vores kunder. Og byder altid nye indenfor. Hos Design Concern hjælper vi dig gerne godt i gang med AppVicer. Uanset dine ønsker, sikrer vi dig unikke og lækre digitale oplevelser, som motiverer og skaber gode oplevelser for dine kunder og besøgende. Tag fat i os på +4586761022 eller skriv til os på dc@designconcern.com.