Content is King

At skabe en god kundeoplevelse handler om at præsentere et indholdskoncept, som giver værdi for målgruppen. Det rette indhold skabes gennem indsigt: Du har ekspertviden om dine produkter og services, vi er eksperter i at skabe brugervenligt indhold i billeder, korte tekster, video og animation.

Gennem de seneste år har det digitale landskab løbende ændret sig med hastige skridt og derved også åbnet op for nye og effektive måder at kommunikere til sine kunder på. Video er her blevet en vigtigere brik i både formidling og direkte marketing.

Videoens visuelle udtryk gør det nemmere for kunder efterfølgende at huske dit budskab eller dit brand i forhold til tekstbaseret kommunikation. Ifølge HubSpot vil op til 80% af dine kunder faktisk lettere kunne huske dig med video!

Argumenterne er mange for at benytte video og Forbes har samlet en række rigtige stærke argumenter:

  • Video is projected to claim more than 80% of all web traffic by 2019.
  • 90% of customers report that product videos help them make purchasing decisions.
  • 64% of customers are more likely to buy a product online after watching a video about it.
  • 59% of company decision makers would rather watch a video than read an article or blog post.
  • Digital marketing expert James McQuivey estimates that a single minute of video content is the equivalent of 1.8 million words.

Derfor tilbyder vi en startpakke, som inkluderer en workshop, hvor vi i tæt samarbejde afdækker målgruppen, finder de unikke selling points og andre informationer, der giver mening for kunden on-site i situationen. Startpakken inkluderer desuden op til 3 videoklip. Det er nemt at komme i gang med APPVICER.

Du har også mulighed for at udskifte indhold når som helst – og har du flere APPVICERE kan du nemt variere indholdet og tilpasse det til det pågældende sted. Har du brug for hjælp til at vedligeholde og udskifte indhold, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på tel. +45 86 76 10 22, så hjælper vi dig godt i gang.